طب روز

طب روز

Today's medicine
طب روز

طب روز

Today's medicine

دانلود پیشینه پژوهش تعریف خودپنداره

دانلودپیشینه پژوهش تعریف خودپنداره
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 10
فرمت فایل doc
حجم فایل 90 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
دانلود پیشینه پژوهش تعریف خودپنداره

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

توضیحات :

دانلودپیشینه پژوهش تعریف خودپنداره دارای 30 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

 

بخشی از متن :

خود پنداره

خود : مفهوم خود [1]و مطالعه آن در طول تاریخ بشری همواره مورد توجه بوده­است و فیلسوفان و متفکران دربارۀ آن بسیار اندیشیده و نگاشته­اند. اغلب محققان معتقدند مطالعه خود با نوشته­های فیلسوف و روان­شناس ویلیام جمیز[2] (1948-1890) آغاز شد. جیمز (1892) خود را به دو نوع فاعلی و مفهولی تقسیم کرد (دورنر، 2006).

خود فاعلی دائماً تجارب حاصل از ارتباط با مردم، اشیاء وقایع را به نحوی کاملاً ذهنی سازمان داده و تغییر می­نماید، خود مفهولی مجموعۀ آن چیزهایی است که شخصی می­تواند آن را مال خود بنامد. به عنوان مثال در عبارتی نظیر من در بارۀ خودم فکر می­کنم، من به عنوان متفکر معنی فاعل اشاره می­کند در حالی که خودم به خود به عنوان موضوع تفکر اشاره دارد. (راجرز، 1369). ویلیام جمیز (1890) معتقد بود هر تجربه­ای که متضمن اشاره به خود باشد، ، احساس فرد نسبت به بهزیستی و خود ارضامندی را تحت تأثیر قرار می­دهد (مجازی دلفارد، 1368). چارلز[3] (1976) معتقد است خود طی پنج ماه اول زندگی پدید می­آید و پس از آن به سرعت رشد می­کند. ولی خود را مجموعه صفاتی می­داند که فرد را منحصر به فرد می­سازد، در واقع خود، مرکز وجود هر فرد[4] محسوب می­شود. (چوکو[5]، 2004).

خود مرکزی است که فرد به وسیلۀ آن از ابعاد مختلف انسانی خود آگاه می­شود. نقش­هایی که فرد بازی می­کند ممکن است به طور همزمان مواردی را از قبل خود به عنوان یادگیرنده، خود به عنوان فرزند، خود به عنوان ورزشکار، خود به عنوان دوست، به عنوان فرد مذهبی شامل می­گردد.خود چند بعدی است و می توان گفت این جنبۀ آن برای شکل­گیری خود پنداره مهم است. (رات و جاکوبز[6] به نقل از چوکو، 2004).

2-3-1 تعاریف خود پنداره

در ادبیات تحقیق خودپنداره برخی اوقات به طرحوارۀ خود[7]، بازنمایی خود[8]، تصویرخود[9]، ادراک خود[10]، تعریف شده­است. خود پنداره مفهومی روان شناختی است که احساسها، ارزیابی­ها، نگرش­ها و نیز مقوله­های توصیفی ما از خودمان را در بر می­گیرد. خودپنداره در بیرون، ویژگیهای شخصیتی و رفتاری و در درون چگونگی احساس ما را در بارۀ خودمان و جهان اطرافمان نشان می­دهد (کیامنش و پور اصغر، 1385).

برن[11] (1984) خودپنداره را نگرشها و احساسات و دانش فرد در مورد توانایی­ها، مهارت­ها، ظاهر و پذیرش اجتماعی خود می­داند، این تعریف ابعاد مختلف شناختی، ادارکی و عاطفی را در مورد خود­پنداره مورد توجه قرار می­دهد. به اعتقاد چارلز (1976) خودپنداره شامل اسنادهای بدنی، رفتارها، باورها، ارزش­ها، علایق و استعدادها می­شود و در کل هر چیزی را که در باره­ی ماست و ما در باره­ی خودمان باور داریم در بر می­گیرد (نصیری، 1377).

خودپنداره یک مجموعه سازگارانه[12] از باورها در مورد خود است که برای معرفی خود به فرد و دیگران به کار می رود و صفات شخصیتی، ارزش­ها، احساسات اخلاقی ، آرزوها و تعهداتی که برای خود قابل تصور است را شامل می­شود. خود پنداره به فرد اجازه می­دهد در بافتهای اجتماعی گوناگون اسنادهای خودکار بکار ببرد و دامنه­ای از بازنمایی­های رفتاری و کلامی خود را که برای تعاملات اجتماعی گریز ناپذیر هستند را مورد استفاده قرار دهد. (چاپلینگ[13]، 2000 به نقل ازنادری، 1392)

روان­شناسان اجتماعی که در حوزۀ شناخت اجتماعی مطالعه می­کنند به سازمان و وجوه مختلف خود­پنداره توجه خوبی داشته­اند، آنان خود­پنداره را به عنوان نوعی طرحوارۀ شناختی که یک نوع سازماندهی شناختی است می­دانند که از تجارب گذشته فرد ناشی می­شود و در طی آن به پردازش اطلاعات موجود راجع به خودش می­پردازد (مارکوس[14]، 1997 به نقل از سلیمی، 1389)؛ به عبارت دیگر بعد از اینکه، به یک برداشت یا نگرش کلی رسیدیم این برداشت و نگرش ما به عنوان یک نوع صافی عمل می­کند که به ما کمک می­کند تا به دریافت و پردازش اطلاعات جدیدی راجع به خودمان بپردازیم. طرحوارۀ خود[15] یکی از مؤلفه­های اصلی خود پنداره است که به عنوان کلیتی شخصی، اطلاعات و تجربیات بعدی در درون آنها روان سازی می­شوند و خودپندارۀ پیچیده­تری را تشکیل می­دهند (پورحسین، 1383).

خود پنداره شامل کلیه باورها، فرضیه­ها، تصورات و عقایدی است که فرد نسبت به خودش دارد این فرضیه­ها، باورها و تصورات فرد راجع به خودش در فرآیند به نام تصور از خود سازمان دهی می­گردد و منظور از آن تصویری است که فرد از وجود خودش در ذهن دارد، این تصویر نشان دهندۀ رویکرد فرد به آنچه که دوست دارد باشد است و از آن برای توصیف خود برای خودش و دیگران استفاده می­نماید. راجرز (1902) خود­پنداره را مجموعۀ منظمی از ویژگی­ها می­داند که فرد آن را جزئی از خودش تلقی می­کند، او بر این باور است که هنگامی که ما با افراد پیرامون خود، والدین، دوستان و معلمان در تعامل می­باشیم شروع به ایجاد خود­پنداره می­کنیم و این خود­پنداره غالباً بر پایه ارزشیابی­های دیگران از ما شکل می­گیرد. (فراهانی، 1378). خود­پندار، دلالت بر مجموعه­ای منظم از نگرش ها و تصورات فرد در باره­ی خودش دارد. (لوپز[16] و همکاران، 2001) که به فرد انسجام بخشیده و به ارزیابی وی از خودش کمک می­کند (دیسپون[17]، 2003). علیرغم اینکه در گذشته، خودپنداره به عنوان یک ساختار تک بعدی تلقی گردیده لیکن بررسی­های اخیر نشان می­دهد که این مفهوم دارای ساختاری چند بعدی بوده و اجزایی مستقل دارد (لوپز و کارمن[18]، 2002).

بسیاری از محققان براین عقیده­اند که به میزانی که افراد به یک هویت یا خودپنداره منسجم و شخصی دست می­یابند، با احساسات مثبت یا منفی گوناگون درگیر می­شوند، به اعتقاد آنان باورهای ناهماهنگ و از هم گسیخته در مورد خود، به مشکلات عاطفی و هیجانی متعدد منجر می­گردد (کوپر و پروین[19]، 1998). در واقع افرادی که دارای خود پندارۀ واضح، خوب؛ تعریف شده، هماهنگ و تقریباً با ثبات هستند از سلامت روان شناختی بیشتری برخوردارند این افراد به یک دید روشن در مورد خود رسیده­اند و کمتر تحت تأثیر وقایع روزانه و ارزیابی­های این وقایع قرار می­گیرند. (کمپل[20] و همکاران، 1999). راجرز خود آرمانی را خود­پنداره می­داند که انسان آرزو می­کند داشته باشد (شاملو، 1374).

راجرز همسانی و همخوانی بین خود آرمانی و خود واقعی را مورد تأکید قرار می­دهد و می­گوید که انسان باید طوری عمل کند که همسانی (عدم تعارض) بین ادراک­های خویشتن و همخوانی بین ادارک­های خویشتن و تجربیات خود را حفظ کند. (پروین ترجمه جوادی وکدیور، 1373).

خود­پندارۀ یک کودک در حقیقت رویکرد او نسبت به خودش است که این رویکرد می تواند به شکل­های گوناگونی وجود داشته­باشد. مثلاً ممکن است فکر کند کودک بدی است یا شاگرد خوب و درس خوانی یا می­تواند در آینده فرد شایسته­ای باشد یا هم اکنون فردی دوست داشتنی است (نصیری، 1377).

 


[1] self

[2] William jams

[3]. Charles

[4].Centre of the universe

[5]. Choko, A.K

[6]. Roth & Jacobs

[7].Self-Schema

[8]. Self -reperentation

[9]. Self image

[10]. Self pevception

[11]. Byrne

[12]. Adaptive set

[13]. Japling

[14]. Marcus

[15]. Self -Scbema

[16]. Lopez

[17]. Dypeson

[18].Carmen

[19]. Cooper & Pervin

[20]. Campbell

دانلود پاورپوینت تأمین مالی خارج از ترازنامه

دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با عنوان تامین مالی خارج از ترازنامه در حجم 26 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل ویژه ارائه کلاسی درسهای بررسی موارد خاص در حسابداری و مباحث جاری در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشد
دسته بندی حسابداری
بازدید ها 52
فرمت فایل pptx
حجم فایل 626 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 26
دانلود پاورپوینت تأمین مالی خارج از ترازنامه

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

عنوان: دانلود پاورپوینت تأمین مالی خارج از ترازنامه

دسته: حسابداری (ویژه ارائه کلاسی درس بررسی موارد خاص در حسابداری- مباحث جاری در حسابداری)

فرمت: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 26 اسلاید

این فایل در زمینه " تامین مالی خارج از ترازنامه"می باشد که در حجم 26 اسلاید همراه با توضیحات کامل با فرمت پاورپوینت تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار  در کلاس درسهای بررسی موارد خاص در حسابداری و مباحث جاری در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موارد زیر می باشد:

مقدمه

تعریف تامین مالی خارج از ترازنامه

تاریخچه

تامین مالی برون ترازنامه ای

فروپاشی انرون مقدمه ایی برای تحول در وضع قوانین و استانداردهای مرتبط با معاملات خارج از ترازنامه

ابزارهای تامین مالی خارج از ترازنامه

اجاره های عملیاتی

تاثیر اجاره عملیاتی بربازده

تاثیر اجاره عملیاتی بر بازده سرمایه

تاثیر اجاره های عملیاتی بر  بازده حقوق صاحبان سهام:

تاثیر اجاره های عملیاتی بر بازده داراییها

فروش حسابهای دریافتنی

فرایند کلی عملیات فاکتورینگ 

مزایای استفاده از خدمات فاکتورینگ

حدود تعهدات در فاکتورینگ

تامین مالی پروژه های خاص

برون سپاری

تبدیل به اوراق بهادار کردن داراییها     

منافع و مزیت تبدیل به اوراق بهادار کردن دارایی ها

عومل موثر در اجرای تامیین مالی برون ترازنامه ای

پیشینه تحقیق

تاثیر تغییر های برون ترازنامه ای بر اظهار نظر حسابرسان

نتیجه گیری

منابع و ماخذ

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

طب روزToday's medicine

پاورپوینت ساختار سرمایه و عوامل تعیین کننده ساختار مالی

دانلود پاورپوینت با موضوع ساختار سرمایه و عوامل تعیین کننده ساختار مالی، در قالب pptx و در 35 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، عوامل تعیین کننده ساختار مالی، رشد،سودآوری، اندازه شرکت، ثبات جریانات نقدینگی، هزینه ورشکستگی، قدرت بازار، کنترل، نظریه سنتی ساختار سرمایه، نظریه مودیلیانی و میلر، مفروضات اصلی نظریه مودیلیانی و میلر، الگوی میلر و مودیلی
دسته بندی حسابداری
بازدید ها 33
فرمت فایل pptx
حجم فایل 620 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
پاورپوینت ساختار سرمایه و عوامل تعیین کننده ساختار مالی

فروشنده فایل

کد کاربری 19
کاربر

دانلود پاورپوینت با موضوع ساختار سرمایه و عوامل تعیین کننده ساختار مالی، در قالب pptx و در 35 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:

 

مقدمه

عوامل تعیین کننده ساختار مالی

رشد
 سودآوری
 اندازه شرکت
ثبات جریانات نقدینگی
 هزینه ورشکستگی
 قدرت بازار
 کنترل

نظریه سنتی ساختار سرمایه

نظریه مودیلیانی و میلر

مفروضات اصلی نظریه مودیلیانی و میلر

الگوی میلر و مودیلیانی- بدون مالیات

هزینه های ورشکستگی و نظریه مودیلیانی و میلر

هزینه های نمایندگی

نظریه تبادل ایستا

نظریه عدم تقارن

نظریه سلسه مراتب گزینه های تامین مالی

تئوری ساختار سرمایه و هزینه سرمایه

مفهوم هزینه سرمایه یا هزینه تامین مالی 

هزینه سرمایه و ساختار سرمایه از نظر میلر و مودیگلیانی

هزینه سرمایه و ساختار سرمایه با توجه به مفروضات  (M-M)ولی با در نظر گرفتن مالیات فردی و مالیات شرکت

هزینه سرمایه و ساختار سرمایه با توجه به مفروضات  (M-M)ولی با در نظر گرفتن نرخ مالیات موثر نهائی شرکت  (توسط دآنجلو و ماسولیس)       

هزینه سرمایه و ساختار سرمایه با توجه به مفروضات  (M-M)ولی با در نظر گرفتن بدهی ریسک دار

 

قسمتی از متن:

یکی از پیچیده‌ترین مساله‌هایی که دامنگیر مدیران مالی کنونی است، رابطه ی بین اجزای تشکیل دهنده ی  ساختار سرمایه است و آن عبارت است از آمیزه‌ای از اوراق قرضه و سهام برای تأمین مالی و قیمت سهام شرکت. پرسش اصلی این است که کدام آمیزه مطلوب است؟

شرکت برای این‌که بتواند تأسیس شود به سرمایه نیاز دارد و برای توسعه به مبلغ بیشتری  سرمایه نیاز خواهد داشت. وجوه مورد نیاز از منابع گوناگون و به شکل‌های مختلف تأمین می‌شوند ولی همه ی سرمایه را می‌توان در دو گروه اصلی قرار داد: وام و سهام.

وجوه مورد نیاز شرکتهابرای سرمایه گذاری توسط سرمایه گذارانی که وجوه نقدی خود را در انواع مختلف اوراق بهادار سرمایه گذاری می کنند تأمین می شود.هر یک از گروههای سرمایه گذاری فوق با ریسک خاصی مواجه هستندو در نتیجه به منظور تأمین وجوه مالی مورد نیاز شرکت نیازمند نرخ بازده مورد انتظار*خاصی نیز هستند. نرخ بازده مورد توقع* همان هزینه فرصت برای شخص سرمایه گذاری است که می تواند منابع کمیابی را با ریسک معادل در فرصتهای مختلف سرمایه گذاری کند.

 

توضیحات:

این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع" ساختار سرمایه و عوامل تعیین کننده ساختار مالی"می باشد که در حجم 35 اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.

پاورپوینت ساختار سرمایه و عوامل تعیین کننده ساختار مالیپاورپوینت ساختار سرمایهتحقیق ساختار سرمایهتئوری توازی ایستا و سلسله مراتبیعوامل تعیین کننده ساختار مالیهزینه ورشکستگینظریه سنتی ساختار سرمایهنظریه مودیلیانی و میلرمفروضات اصلی نظریه مودیلیانی و میلرالگوی میلر و مودیلیانی بدون مالیات

ساخت و اجرای کدهای دستوری ussd

آپلود عکس


 
  
 
آپلود عکس
آپلود عکس برچسب ها: تعریف کوتاه از تکنولوژی کدهای USSD., حسین مظلومی ۰ ۰ ۰ نظر درباره من دوشنبه ۰۴ بهمن ۰۰ نویسندگان حسین مظلومی (۲) آرشیو بهمن ۱۴۰۰ (۲) برچسب ها کدهای دستوری USSD چیست؟ تعریف کوتاه از تکنولوژی کدهای USSD. تازه ترین مطالب کدهای دستوری USSD چیست؟ .کدهای دستوری USSD چیست؟ . تعریف کوتاه از تکنولوژی کدهای USSD.تعریف کوتاه از تکنولوژی کدهای USSD. پیوندها میهن استور سیمکاجم فایل سیمکافارس فایل فایلستون فایل گستر ایران فروشگاه اینترنتی سیمکا دلتا (داتیس لینا تدارک الکترونیک) گوپاس,گسترش و پردازش اینترنتی فروشگاه تجهیزات الکترونیک دیجی خان خلاصه آمار مجموع نمایش‌ ۸۷ مجموع بازدید ۸۷ بازدید امروز ۸۷ بازدید دیروز ۰ مجموع مطالب ۲ مجموع نظرات ۰ افراد آنلاین ۱